Danny McCanney har skrivit på för Gas Gas

Endurokungen Giovanni Sala, chef för Gas Gas Enduroteam, har fyllt på teamet med ännu en talangfull förare inför den kommande säsongen. Danny McCanney, som tävlingsdebuterade med Gas Gas i helgens EnduRoc, och vann, har skrivit på som fabriksförare åt Gas Gas.

I teamet ingår även Christophe NAMBOTIN (F) och Antoine BASSET (F). Danny, den äldsta av MCCANNEY-bröderna, slutade inom topp 5 i Enduro 2-klassen i år och tog också sin första seger i klassen i årets EnduroGP i Tyskland. 

Föraren från Isle of Man återvänder till teamet som han körde sina första internationella tävlingar med. Och han är tillbaka för att köra på den nya Gas Gas EnduroGP-hojen som han kommer att tävla med i SuperEnduro World Cup, som börjar den 9 december i år i Krakow (Polen), och även i nästa års EnduroGP World Championship, som inleds i Finland den 17 mars 2018.

Snart 26 år ung har Danny redan två VM-titlar. McCanney korades till juniorvärldsmästare i SuperEnduro med Gas Gas år 2013 och ett år senare vann han också VM-titeln i juniorklassen i Enduro-VM.