Nu har vi kommit fram till finalhelgen i årets Enduro SM.
På lördagen körs SM/JSM/Veteran RM och Ladies Cup och på söndagen Ungdom och Dam SM.
 Platsen för det hela är Glimminge Motorstadion i Uddevalla.

Som vanligt kommer det finnas möjlighet att följa tävlingen live på internet med både resultat och webradio samt på tävlingsplatsen via FM-radio 91,2MHz.


Idag mindre än ett dygn kvar till start av årets sista deltävling i Enduro-SM. Arrangören BMK Uddevalla meddelar att arbetet med tävlingen har varit intensivt och pågår in i det sista. Bangruppen kunde igår kväll (läs torsdag) berätta att man var nästan klar och var övertygade om att man kommer att kunna bjuda på en utslagsgivande bana av skiftande karaktär från rena crossprov på motocrossbanan till svårkörd bergsterräng, eller vad sägs om sektioner som exempelvis: "Land of Racing", "Grand Canyon", "Ångestberget" och inte minst "Träsket" för att nämna några...


Startlistan innehåller större delen av svenska eliten och namnkunnigast är Anders Eriksson som är 7-faldig endurovärdsmästare. Tyvärr är det tunt med anmälda lokala förare men arrangören är säker på att det i den numera stora skaran av förare som tränar på anläggningen i Uddevalla kommer att ta steget upp till att köra på SM-nivå.

Arrangören tror att banan i Uddevalla kommer att överraska många med en endurobana där det kommer att gå lite saktare än vad som är vanligt på grund av en körtekniskt svår bana där rätt spårval kommer att bli väldigt avgörande.