Robert Kvarnström slutar med Enduro

Robert Kvarnström, som under många år varit med och tampats på hög nivå inom enduro, med många fina meriter inom såväl VM som SM har nu meddelat att han lämnar enduron, på grund av skador, för att istället satsa på Motocross.

Här kommenterar Robert Kvarnström det hela:

”Att skador kan vara tuffa att komma tillbaka ifrån vet de flesta som håller på med någon form av idrott, men att göra det två år i rad med knäskada samt ett brutet båtben fick mig att fundera vad jag egentligen är beredd att satsa efter 10 år som professionell Enduroförare.

Jag älskar fortfarande att åka motorcykel och efter att ha diskuterat med både Yamaha, Carlbarks Motor och alla mina samarbetspartners så har vi tagit beslutet att sadla om till Motocross.

Jag förlänger alltså mitt kontrakt med Yamaha Motor Scandinavia och Carlbarks Motor, och satsningen gäller Motocross SM och Danska Mästerskapet i MX2 klassen.

Jag kommer gå in med hög målsättning där jag kombinerar vinnarinstinkt med kunskap, mod med teknik och erfarenhet med styrka.

Jag är motiverad till att fortsätta jobba med det bästa materialet på marknaden och att bygga ett vinnande team med samarbetspartners där alla jobbar i samma riktning- och har samma höga målsättning som mig själv.

Jag vill samtidigt passa på att tacka Yamaha Johansson MPE med samarbetspartners för två fantastiska säsonger och även önska teamet ett stort lycka till i framtiden.”

Fastbikes.se önskar Robert stort lycka till!