KTM-föraren Lars Enöckl söker revansch i Battle of Vikings

Nu står det klart att KTM:s testförare Lars Enöckl från Österrike kommer till Örebro senare under veckan för att köra sitt tredje Battle of Vikings. 

2013 kom han på en välförtjänt andra plats, men under fjolårets tävling blev han oturligt diskvalificerad efter att ha legat på en femte plats under andra varvet. Det är en revanschsugen Enöckl som kommer till Örebro för återigen försöka att ta en pallplats.

-Jag ser verkligen fram mot att komma till Battle of Vikings igen. Det är verkligen en bra och hård tävling med gott om bra förare. Det känns bra så här långt och jag hoppas kunna prestera ett riktigt bra resultat, kommenterar Lars Enöckl. 

- Vi på KTM ser fram emot årets tävling i Storstenshöjden och är stolta att kunna ta hit Enöckl som en av våra förare. I år har vi även ett KTM-hinder som vi hoppas att publiken kommer gilla och besöka, säger Sandra Almqvist, marknadsansvarig på KTM Scandinavia.

- -Extra roligt att Lars Enöckl kommer till oss i år igen trots sitt fullspäckade program, säger Jenny Öberg tävlingschef på Battle of Vikings. Han är en riktig gentleman som inte drar sig för att kliva av sin hoj och hjälpa amatörerna i backen.

Battle of Vikings är norra Europas största extremendurotävling och går av stapeln den 29-30 juli i Storstenshöjden utanför Örebro. Prologen på fredagen startar kl 13.00 och huvudtävlingen på lördagen startar kl 11.00. Tävlingen är den sista deltävlingen i FIM European Enduro Extreme Cup.