Nu på lördag, 5 november, körs endurotävlingen Gotland Grand National på Tofta Skjutfält. För tredje gången i ordningen kommer Fastbikes.se vara på plats och sända live från tävlingen, i samarbete med KTM och Scott. I år satsar vi ännu hårdare än tidigare med bättre teknik, flera kamerateam och två man i studion som styr över vilka bilder som sänds ut till allmän beskådan. Om allt fungerar som tänkt, och tekniken håller vad som utlovas, finns goda förutsättningar för att även du som inte är på tävlingsområdet ska få en bra bild över tävlingen.

Under fredagen har vi som målsättning att provsända från "Lilla GGN" med start cirka klockan 11.50. Dessutom kommer vi att provsända från fredagens presskonferens med start klockan 17.00. 

 

Sändningen kommer att påbörjas strax före första start (som sker 09.00) med försnack med förare och andra intressanta personer. Vi kommer även bjuda på en snabbtitt på hur läget ser ut vid den beryktade hästskon.

Under dagen kommer vi sända kontinuerligt, växelvis, från starterna i respektive klass, depåområdet, hästskon och andra sevärda platser. Vi kommer även ta oss ett snack med allehanda förare, branschfolk och åskådare som är på plats.

Sändningen kommer att pågå fram till strax efter att vi intervjuat årets segrare i elitklassen. Om tekniken fungerar som tänkt kommer du även kunna följa händelseutvecklingen med hjälp av en textremsa som snurrar fram i nederkant på själva utsändningen.

 

MER INFORMATION OM GGN

 

Startordning och tider

Kl. 09.00 start klass 4, 8 och 9

Kl. 09.10 " 5

Kl. 09.20 " 6 och 7

Kl. 12.15 " 1, 2 och 3