David Knight har skrivit på kontrakt med KTM Factory Enduro Team för 2011 och 2012. David "The Knighter" Knight, som gjorde comeback i EnduroVM den här säsongen och kör för KTM Farioli som en KTM-stödd förare, återvänder till att köra för KTMs fabriksteam 2011 och 2012.

Den Manx-födda föraren var på besök hos KTM: s högkvarter i Mattighofen i Österrike under förra veckan, och satte sin signatur på det nya kontraktet.

Knight spelare en liknande roll som Stefan Everts, som arbetade intensivt med KTMs utvecklingsavdelning för den nya 350 SX-F motocrossmaskinen. David Knight, som är en av världens främsta Enduroförare, har också kunnat ge ett ovärderligt bidrag till utvecklingen av KTM: s nya EXC-modeller. Precis som Everts har David arbetat hand i hand med KTM:s R&D-experter och hans bidrag i utvecklingen av nästa generation av KTM:s Enduromaskiner ligger till grund för KTM:s framtida enduromaskiner.

fb_e24eff533b

David, som nu leder E3-VM med en 30 poänga lucka över Christophe Nambotin, har aldrig varit utanför pallplats under någon av tävlingens första fem omgångar. Han har kör till sig sex segrar, två andraplatser och två tredjeplatser och fortfarande finns det 150 poäng att slåss om i rundorna i Grekland, Turkiet och Frankrike, och redan nu är det mycket som pekar på att David är på god väg att köra hem VM-pokalen i E3-klassen 2010.