I en spännande twist på den ikoniska Night at the Museum-filmen, trotsar Red Bull KTM Factory Racings endurostjärna, Mani Lettenbichler, det vanliga och vaknar till liv för en vild natt i KTM Motohall.Se hela videon: Night at the Museum – Mani Lettenbichler.

När ljuset släcks börjar äventyret! Mani väckts till liv tillsammans med sin mästerskapsvinnande KTM 300 EXC, och Mani är på ett högoktanigt uppdrag för att dra ifrån säkerhetspersonalen när han öser fram genom KTM:s heliga hallar. I denna elektrifierande eskapad passerar han förbi decennier av ikoniska KTM-maskiner, glider fram genom mässlokalens olika utställningar och smyger till och med in lite exklusiv KTM-utrustning – allt medan klockan tickar!

Night at the Museum Action

Under nattens täcke gör Mani KTM Motohall till sin egen personliga lekplats och gör sällskap med legendariska motorcyklar och racinghjältarnas andar.

Beläget i hjärtat av Mattighofen, är KTM Motohall inte bara ett museum; det är en uppslukande resa genom KTM:s historia och framtid.

KTM Motohall Mattighofen

Reportageresa med start och mål vid KTM Motohall: https://www.fastbikes.se/index.php/sv/reportage/touring/10989-aeventyr-i-oesterrike-med-ktm-790-adventure

Mer om KTM MOTOHALL: https://www.ktm.com/en-gb/ktm-world/motohall.html