Efter det tidigare tillkännagivandet att nästa Lag-VM i enduro, även känd som sexdagars, kommer att köras i Argentina, har även datumet för 2023 års International Six Days of Enduro (ISDE), slagits fast. Tävlingen kommer att äga rum från måndag 6 november till lördag 11 november i San Juan.

Den nittiosjunde upplagan av denna historiska tävling kommer att baseras på helt nya Circuito San Juan Villicum, som tidigare stått värd för Superbike-VM och andra nationella racingtävlingar. San Juan ligger i den västra delen av Argentina och är en del av Cuyo-regionen. Den omgivande terrängen är mestadels täckt av berg och gröna dalar, perfekt för enduro och tack vare sitt soliga klimat är den också perfekt för bra vinproduktion. Måhända inte den bästa kombinationen, i synnerhet inte om det utövas samtidigt.

Argentina arrangerade ISDE senast 2014, då San Juan också var värdstad. En helt ny banlayout håller på att utarbetas för 2023, vilket innebär att de som tävlade här förra gången också kan förvänta sig ny terräng och spår att njuta av.