Nu har boken "Skjorta rätt ut!", om sjufaldige enduromästaren Anders lanserats, på internet och hos bokhandlare runt om i landet. Nu kan du provläsa boken, och blir du sugen finns det även möjlighet att beställa ditt alldeles egna exemplar av boken.

Vad tusan har Ahola ätit idag? frågade Fabrizio. VM-titeln höll på att rinna mig ur händerna. Jag var stark, oerhört stark, men mäktade inte med Mika Aholas fart. Trots att det kändes tungt gav jag inte upp. Och det är mitt kännetecken, att aldrig ge upp. Tävlingen är aldrig över förrän mållinjen passerats. Anders Eriksson är med sina sju VM-guld en av världens genom tiderna bästa enduroförare. I skolan skrev Anders en uppsats om att han skulle bli världsmästare. Så blev det. Men hur lyckades han ta sig till toppen och hålla sig kvar år efter år? 

Vi får följa Anders framgångsrika resa i den stentuffa motorcykelsporten som ställer enormt höga krav om du vill bli bäst. Han skadades mycket svårt under en träningsolycka i Finland 2005, som kunde kostat honom livet. Skulle han kunna tävla igen? 

Boken ger en inblick i allt hårt arbete och alla uppoffringar som krävts. Den fångar också härliga och fantastiska ögonblick under Anders tid som proffs och fabriksförare i Sverige, Italien och Tyskland. I Mästarnas mästare deltog Anders Eriksson 2016 och kom på tredje plats. Samma år var han även med i I huvudet på Gunde Svan och Fångarna på Fortet . 

Provläs boken HÄR