Den 14 oktober genomför Svemo Endurosektion ett enduroseminarium på Riksidrottsförbundets Utvecklingscentrum på Bosön, Lidingö. Tanken är att Du som kör enduro främst för motions skull skall få en möjlighet att utveckla Dig som enduroförare.

Det finns totalt 200 platser till seminariet och det är öppet för seniorförare (24 år -) som har en giltig senior-, bas- eller klubblicens i enduro. Endurons Dag startar med förmiddagsfika kl. 09:30 och följs kl. 10:00 av en gemensam inledning. Därefter delas deltagarna upp i fyra grupper som under dagen roterar och deltar i fyra olika föreläsningar.

Kostnaden är 100 kronor och du kommer att få förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika under dagen. Endurons Dag avslutas klockan 16:00.

Föreläsare:

Anders Eriksson, 7-faldig världsmästare, ger tips avseende körteknik och hur man bör träna.

Lars Börjesson, Husqvarna fabriksteam, ger tips om hur Du skall preparera och sköta Din motorcykel.

Patrik Johansson, ansvarig för fysisk träning och uppföljning av Svemos elitförare, kommer att ge Dig träningstips för att bli en bättre enduroförare.

Johan Martinsson kommer att ta upp vikten av en bra kosthållning för att kunna prestera på en hög nivå. 

Deltagare, anmälan och avgift

Sista anmälningsdag är 2017-08-14.
Deltagarna skall vara senior med förarlicens i enduro (senior-, bas- eller klubblicens). Antalet deltagare är begränsat till 200 stycken och deltagaravgiften är 100 kr. Deltagaravgiften inkluderar avgiften för seminarierna, för- och eftermiddagsfika samt lunch. Både anmälan och betalning sker via Svemo TA.

LÄNK till mer information och anmälan...