Nu på lördag, 17 augusti, är det dags. Då samlas flertalet olika tävlingsklasser och uppvisningar på ett och samma ställe. Arrangören utlovar ett fullspäckat heldagsschema, utan sega uppehåll, där upplevelserna kommer att avlösa varandra i ett högt tempo. Förutsättningarna uppges vara fantastiska och Bollekollenområdet sägs vara som skapt för ändamålet, med bra publikplatser med stor publiknärhet till racen.


VEM VINNER SM-TITELN I STADIONCROSS?


Årets enda sammandrabbning i stadioncross sker på Fullgas i Bollebygd!
Och det finns goda förutsättningar för att kommer att bli både tuffa och täta race när Svenska motocrosseliten gör upp med unga, segerhungriga förare.


ENDURO CUP FÖR BÅDE ELIT OCH MOTIONÄR

Uthållighetstävlingen inviger dagen med en öronbedövande masstart!
 Det kommer att bli en både tuff och spektakulär bansträckning där förare och maskiner kommer att få bekänna färg. Här nedan kan du hänga med på ett varv på endurobanan.


HILLCLIMBING

Brantaste uppförsbacken lägger grunden till att det här kommer att bjudas på "omöjliga" race. De otroliga maskinbyggena finns också att beskåda på plats i depån hela dagen.


1450 HK MONSTER TRUCK SHOW


Med 3 meters höjd och 3.60 i bredd blir THOR det största monstret i backen. Monstertrucken är känd från de stora Monster Jam galorna på Ullevi och Globen.
Nu kommer den till Bollebygd och showar med hopp, bakhjulskörning, "donuts" med mera...


ATV-ARRANGEMANG


Vidare kommer det att finnas olika typer av fyrhjulingar på plats.


För senaste information gå in på www.fullgas.cc