Ducati meddelar att World Ducati Week, det populära evenemanget för alla motorcyklister, och Ducati-fans i synnerhet, planeras att vara tillbaka 2022.

22-24 juli är Misano World Circuit "Marco Simoncelli" redo att välkomna all världens Ducatister och entusiastiska motorcyklister till ett evenemang som uppges bjuda på den perfekta blandningen av motorcyklar, körupplevelser, parader , Ducatis fabriksförare och shower för Ducatister och motorcykelentusiaster i alla åldrar.

Programmet för 2022 är fortfarande under uppbyggande, men avsikten är tydlig: att göra det till den mest minnesvärda upplagan någonsin. Som ett resultat är "Race of Champions" redan bekräftat, evenemanget där Ducati-raceförare från förr och idag tar sig ut på banan för att utmana varandra. En unik möjlighet för alla fans att se sina legender och hjältar från motorsportens värld i full aktion.

Det finns fortfarande osäkerheter relaterade till pandemin kring organisationen av evenemangen. Ducati övervakar ständigt situationen och kommer att göra allt för att organisera den elfte upplagan av WDW i enlighet med alla regler som kommer att vara nödvändiga för att garantera deltagarnas säkerhet.

För att hålla dig uppdaterad om alla nyheter om WDW2022 är den dedikerade delen av Ducatis webbplats tillgänglig.

Länk: World Ducati Week