Harley-Davidson har skrivit ett flerårigt sponsringsavtal med Team Envision Virgin Racing i Formula E, världens första helt elektriska racing-serie och en av de snabbast växande motorsporterna.

 

Redan till helgen, lördagen den 27 april, kommer teamets bil prydas av Harley-loggan under E-Prix i Paris. Teamet ligger för närvarande på andra plats i mästerskapet.

Under hösten 2019 kommer Harley-Davidsons första elmotorcykel, LiveWire, att bli tillgänglig för försäljning. Det är den första av en bred portfölj av elektriska fordon från företaget. 

Marc McAllister, Vice President Product Consumer Portfolio Management, Harley-Davidson Motor Company, kommenterar: "Elektriska fordon står i framkant av framtida mobilitetsförändringar globalt, och den framtiden händer nu. Vi är oerhört exalterade över att samarbeta med Envision Virgin Racing, en av de ledande förespråkarna av Formel E - den högsta formen av elbilsracing. Teamets passion, professionalism och engagemang för spänningen hos elbilar matchar våra egna och det kommer att bli en oerhört spännande tid tillsammans. "