2021 års KTM Scandinavia Motocross- och Enduroteam

KTM Scandinavia har presenterat 2021 års Motocross- och Enduroteam. Till nästa säsong innehåller Motocross-teamet flera nya förare, medan det rutinerade Enduro-teamet i grunden ser ut som säsongen 2020. 

Motocross 

Teddy Jondell 

Linus Persson 

Emil Jönrup 

Malou Jakobsen 

Oskar Olsson 

Mads Fredsøe 

 

Enduro 

Adam Andersson 

Joakim Grelsson 

Mikael Persson 

Niklas Persson 

Hedvig Malm 

 

- Efter ett minst sagt annorlunda år ser vi med spänning fram emot 2021, såklart med förhoppning om att vi ska påverkas mindre av Covid-19 och att alla tävlingar kan genomföras. Till 2021 har vi i teamet fem riktigt bra förare, kanske de bästa någonsin. Alla har som mål att vinna sin klass och tillsammans vinna Teammästerskapet. Vi ska ha roligt under tiden, just för att vi alla älskar att köra motorcykel, säger Niklas Gustafsson, teamchef Enduro. 

Jonas Wing, ny racingansvarig för Motocross-teamet, säger såhär:  "Jag är jätteglad för förtroendet som ny racingansvarig och för mig har KTM alltid varit nr. 1. Stor del av teamet är ungt och jag vill bidra med kunskap och erfarenhet från mitt tidigare tävlande i både SM och VM. Jag ser fram emot uppdraget med stor entusiasm och hoppas på en framgångsrik säsong ihop."