GasGas har presenterat totalt 19 nya offroad-modeller, inom Motocross, Trial, Enduro, Cross Country och Minibikes.  

Sedan GASGAS blev en del av PIERER Mobility Group har föetaget arbetat outtröttligt för att återuppliva det ursprungligen spanska varumärket. 

För att ytterligare stödja lanseringen av hela företagets utbud av offroad-motorcyklar kommer GasGas bland annat att satsa på racing i USA, med Troy Lee Designs Red Bull GASGAS Factory Racing Team, som kommer att tävla i 2021 års AMA Supercross och Pro Motocross Championships i 250- och 450-klasserna.

Motocross

MC 125, MC 250F och MC 450F 

Minis

GasGas vill se till att barnen har kul också – inför 2021 presenterar GASGAS fyra minimaskiner, designade för barn i åldern fyra till 15 år. Det handlar om tre högvarvande 2-taktare (MC 50, MC 65 och MC 85 och eldrivna MC-E5 - en fullfjädrad, snabbladdande racehoj som drar nytta av nollutsläpp och nästan inget ljud. 

 

Trial

Med förbättringar och förstärkning av ett väletablerat sortiment av innovativa, klassledande trialhojar är GASGAS fullt fokuserade på att fortsätta sitt engagemang i sporten där allt började för GASGAS. I grund och botten handlar det om samma senaste versionens  125cm3, 250cm3, 280cm3 och 300cm3-maskiner, men där nya GASGAS lovar drastiskt förbättrade nivåer av åtkomst, service och support. 

 

Enduro

Endurokörning har länge varit kärnan hos GASGAS. Därför är GASGAS Euro 5-kompatibla EC-serie, EC 250, EC 300, EC 250F och EC 350F, inriktad på att säkerställa hög rolighetsfaktor och sätta potenta enduro-hojar i händerna på förare som älskar terrängracing. Det kompletta sortimentet av tvåtakts- och fyrtaktsmotorcyklar erbjuder alla de senaste teknikerna och modellernas unika spanska arv och enduro-kunskap. 

 

Cross Country

Cross Country-modellerna kommer inte att säljas på den Skandinaviska marknaden.

 

Tekniska tillbehör och kläder

Tillsammans med den nya serien av offroadhojar lanserar GASGAS även ett komplett utbud av GASGAS tekniska tillbehör och kläder. 

Mer om GASGAS: EXTERN LÄNK