GET Smart SOS - Nödsändare och timräknare

GET Smart SOS från italienska Athena är en smart liten enhet som fungerar både som ett programmerbart nödlarm och som en trådlös timräknare.

Enheten kommer med en intern sensor som uppfattar omkullkörningar och via en gratis app, som finns tillgänglig för iOS och Android, skickar ett SOS-meddelande till dina förvalda kontakter. Genom Smart SOS är det också möjligt att ställa in underhållsintervaller. Den håller även koll på totalt antal körtimmar och antalet körtillfällen, samt körtiden för respektive körpass (upp till 1000 timmar). Utrustad med utbytbart CR2032-batteri, Smart SOS appliceras direkt på ramen utan att behöva ansluta kablar eller sensorer och är resistent mot vatten, lera och annan smuts.

1: SOS FUNKTION: Med appen är det möjligt att aktivera SOS-funktionen, som skickar en nödanmälan till de registrerade kontakterna. Det är också möjligt att justera aktiveringstiden innan nödmeddelandet skickas.

2: SERVICEFUNKTION: Det går att infoga anpassade underhållsintervaller för att motorcykeln alltid ska vara på topp.

3: TIMRÄKNAR-FUNKTION: Appen låter dig se de partiella körintervallerna och totalt antal körtimmar. Det går även att justera enhetens känslighet.

 GET Smart SOS finns hos välsorterade Athena-återförsäljare. Bland annat går den att beställa HÄR.