Den kallaste årstiden är nästan här, men med kläder och prylar från den nya KTM PowerWear Collection blir det lite varmare.

Alla känner väl till den traditionella julstrumpan som hänger på dörren, eller vid spisen, och bara väntar på att fyllas med godsaker. Här har du en traditionell julstrumpa för dig som är en sann motorcyklist, och KTM-fantast i synnerhet.

socke fin_AZ

Den stora stickade luvjackan med texten "go fast or go home" är ett värmande plagg för alla KTM-racers. Jackan har ett mjukt foder och huva för att garantera att den håller dig varm. Det finns också en halsduk och mössa i samma design och bokstäver. I år finns det också en tjejmodell med tidlöst norskt mönster och dämpade färger.

MASSIVE ETHNO_KNITTED_ZIP_JACKET

MASSIVE ETHNO_KNITTED_BEANIE

MASSIVE ETHNO_KNITTED_SCARF_2

GIRLS KNITTED_NORWEGIAN_JACKET

 

Race Light Pro Jacket: KTM: s nya offroadjacka är flexibel och kan exempelvis enkelt göras om till väst. Den är utvecklad för optimal rörelsefrihet och kommer med flera olika typer av krage så att den kan bäras med antingen nackskydd eller utan. Den har också justerbara ventilationsöppningar och ventilerande meshfoder som kan anpassas efter önskat ventilationsbehov. Jackan är även optimerad för att lira ihop med olika vätskesystem och midjemåttet är justerbar. Givetvis har den också en rad fickor, inbegripet en extra stor för ärmarna och vattentätad för att förvara dina viktiga dokument och hålla dem torra. Finns i färgerna orange och svart och i storlekarna S-XXXL.

RACE LIGHT_PRO_JACKET_13_WITHOUT_ARM

RACE LIGHT_PRO_JACKET_13_NECK_BRACE_COLLAR

 

När det blir kallt ute är det oftast fingrarna som får ta en rejäl "köldsmäll". Med KTM: s eluppvärmda handtag, som har fyra olika effektnivåer, förlängs säsongen avsevärt.

heated grips

Att stå stadigt på marken är ett måste för varje enduroförare, och det är en härlig känsla att veta att du alltid kan sätta ner foten utan problem. KTM har nu lösningen även för dem av oss som råkar vara lite kortare. Det speciella samarbetet mellan KTM och WP har resulterat i ett fjädringskit – där man menar att man skapat den optimala kompromissen mellan maximal prestanda och lägsta möjliga fjädringsväg. Satsen innehåller inte bara kortare fjädrar utan även komponenter som positivt ska påverka hur fjädringen jobbar, och för att garantera optimal fjädring för snabba varvtider. Fjädringskittet finns för nästan alla KTM EXC med 50 millimeters lägre sadelhöjd och även för Freeride 350 där sänkningen är 25 millimeter.

LOW SUSPENSION_KIT