Triumph Motorcycles och Beeline lanserar den nya slimmade navigatorn Triumph Beeline Moto II Special Edition.

Med introduktionen av den omarbetade Beeline II tidigare i år, ger den nya specialutgåvan Triumph Beeline II Triumph-ägare alla fördelarna med det nya, intuitiva systemet med premium laseretsad Triumph-logo.

Beeline 01

Nya Triumph Beeline Moto II har en mycket större skärm och sömlös sväng-för-sväng-navigering, vilket ger förbättrad tydlighet och enkel vägledning på resande fot.

Det användarvänliga gränssnittet, med världsomspännande kartsystem, minikartfunktion och viktiga korsningsinstruktioner, hjälper förare att planera rutter till att enkelt navigera på okända platser. Förare kan till och med anpassa sina rutter baserat på personliga preferenser, oavsett om de föredrar att resa direkt eller via en mer naturskön väg. Den nya GPX-importfunktionen innebär att förare kan ta del av rutter från olika leverantörer på några sekunder.

Beeline 04

Dess högkvalitativa bearbetade hölje, med IP67 vattentät och stötsäker konstruktion, har nu fler monteringsalternativ som standard, så Beeline Moto II enkelt kan passa vilken motorcykel som helst. Den aktiveras med den kostnadsfria Beeline-appen; koppla ihop med enheten, välj en destination och tryck på "Go" med de handskvänliga RockerTop-knapparna. Batteritiden uppges ligga på 14 timmar och USB-C-laddningskabeln gör Triumph Beeline än mer praktisk. Den kommer också med en 2-års garanti, gratis livstids ltillgång till app och mjukvaruuppdateringar.

Beeline 02

Triumph Beeline Moto II kommer att finnas tillgänglig hos Triumph-återförsäljare från och med juli 2024 och rekommenderat pris är satt till 2789 kronor.