Inför höstens internationella motorcykelmässor, bland annat Intermot i Tyskland och Eicma i Itlalien, tar Bridgestone tillfället i akt att presentera fyra nya däck, för såväl sportiga landsvägsförare som offroadnissar, scramblernördar och endurofrälsta.

 

Battlax Hypersport S22

Battlax Hypersport S22 ska göra det möjligt för föraren att uppleva hojens hela prestanda på vägen. Designen är utformad för hypersport-användarnas särskilda krav: lätt hantering med utmärkt feedback och kurvprestanda som gör det möjligt för föraren att känna kontakt med vägen för maximal tillit. Den nya molekylära sammansättningstekniken och innovativa mönster uppges säkerställa den ultimata körglädjen på torra vägar, med styrd avrinning för att säkerställa säkerheten även på våta underlag.

 

Battlax Adventurecross AX41

Bridgestones uppdaterade offroad-däck har designats för att svara mot äventyrliga förares önskemål. Dragkraften i terräng har uppgraderats och greppet lär ha förbättrats genom vad som sägs vara toppmodern mönsterdesign och positionering. Användandet av en höghållfasthetsblandning ska säkerställa hållbarhet och lång livslängd.

 

Battlax Adventurecross Scrambler AX41S

Battlax Adventurecross Scrambler AX41S uppges placera sig i korsningen mellan attityd, mode, design och prestanda. Konstruerat för att tillgodose caféracer-publiken har AX41S den senaste blandningstekniken och upges ha ett balanserat greppmönster som ska säkerställa optimal prestanda på torra vägar, med riktad spårpositionering för att optimera avrinningen, ge tillit och skapa säkerhet på våta underlag.

 

Battlecross E50

Åratal av forskning och minutiös utveckling har resulterat i Battlecross E50. Godkänd för alla Enduro-tävlingar med ett klackmönster som sägs ge bättre dragkraft på alla underlag, från mjuka till hårda och våt terräng. Sidoväggarna har utformats för maximal absortion.