DesmoCenter sparkar igång säsongen med en ordentlig Kick-off, nu på lördag 14 maj mellan klockan 11-16. Faktum är att DesmoCenter bestämt sig för att skapa en helt ny tradition, vilket innebär att motorcykel kommer att anordna en stor Ducati och sportbilsträff den andra helgen i maj, varje år.

Under dagen kommer DesmoCenter att avtäcka och presentera sin specialbyggda Scrambler. Den uppges vara i en klass för sig själv och kommer att lär höja ribban i hela landet. Så alla ni som har egna specialbyggda Scramblers där hemma, kom och visa upp dom!

De hojar som finns tillgängliga för provkörning under dagen är Multistrada 1200S, Multistrada 1200 Enduro, Monster 821, Monster 1200R, Panigale 959, Hypermotard, Scrambler 800 och Scrambler Sixty2 400, XDiavel S och sist men inte minst Diavel!

Det kommer att finnas en foodtruck på plats, Texas Tribute BBQ, som säljer amerikansk mat hela dagen, och självklart är ni alltid välkomna att förse er själva med kaffe närhelst ni vill!

Det blir även specialerbjudanden på utvalda produkter i butiken att ta del av, och som om inte det räckte så kommer DesmoCenter även att ha ett antal riktigt speciella Ducatis på plats att beskåda. Systerbolaget, EB Auto, har också event under dagen så flera fina sportbilar finns också att beundra på plats.

När: lördagen 14 maj.

Var: DesmoCenter. Karins väg 5, 194 68 Upplands Väsby.

Mer info: www.desmocenter.se