Under mitten av december månad startade Fastbikes.se upp sin sida på Facebook, som ytterligare ett sätt att sprida våra artiklar och annat till motorcykelintresserade. Gensvaret har varit fantastiskt så här långt. Om du gillar Fastbikes.se skulle vi bli jätteglada om även du visade din uppskattning genom att gilla oss på Facebook. Men precis som tidigare kommer du även i fortsättningen finna de senaste filmerna, artiklarna och provkörningarna här på Fastbikes.se, givetvis gratis.

Vår Facebook-sida kommer vi bland annat använda till att lägga upp bilder, filmer och länka till artiklar som vi vill pusha extra för. Dessutom är du givetvis mer än välkommen att komma med förslag på andra funktioner, artiklar och annat som du gärna skulle se mer av här på Fastbikes.se.

Under året kommer vi fortsätta vårt avancemang, vrida lite mer på gasen och växla upp från ettan till tvåan. Förutom att bredda vårt artikelutbud kommer du även kunna ta del av allt fler filmer och WEBBTV-reportage, och annat skoj här på Fastbikes.se. Ju mer stöd vi får desto mer kommer du som läsare få av oss.

VÄLKOMMEN ATT KOLLA IN OCH GILLA FASTBIKES.SE PÅ FACEBOOK