Nu är det hög tid att boka in ditt deltagande till årets upplaga av den populära Lelleträffen på Gotland. Årets evenemang äger rum vid Kneippbyn Restort 10-16 juni, och i vanlig ordning kommer det att erbjudas mängder av motorcykelkörning, provkörningar och festligheter tillsammans med tusentals andra motorcyklister.

När den första Lelleveckan genomfördes 1982 lockade den 60 deltagare. De sista åren har cirka 1000 knuttar passat på att ha en aktiv och prisvärd semestervecka tillsammans. Det kommer att bli mycket hojåkning på dagarna och party på kvällarna!

Sommaren 2013 blir inte annorlunda utan arrangören kommer som vanligt att anordna massor av tokiga tävlingar där gamla Lelle-klassiker blandas med nya. De som orkar hålla igång lite längre än andra håller till på vår partycamping medan de som vill dra sig tillbaka bor på den lugnare delen av campingområdet.

Under hela veckan kan du provköra sprillans nya hojar från Lelles MC från Honda, KTM och Triumph samt testa den allra senaste utrustningen. I samband med Lelleveckan får du tillfälle att köra motorcykel, både på landsväg och bana! Dessutom arrangeras massor av aktiviteter på mässområdet. Lelleveckan har sitt träffområde på Kneippbyn Resort strax söder om Visby. Här finns en boendeanläggning med cirka 700 bäddar, femstjärnig camping, cafeér, restaurang, äventyrsgolf och mycket mera. Barnfamiljen får sin del, som deltagare i träffen kan du köpa entré till väldigt förmånligt pris ONLINE.

I paketpriset ingår Träffavgift, alla entreér till disco och Rock´n roll-shower, tävlingar och MC-aktiviteter samt båtresa tur och retur, och logiavgift eller campingavgift på Kneippbyns Resort Visby.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OCH BOKA