Onsdagen den 3 april öppnar Bahco sin outlet där alla som mekar med motorcykel, bil eller båt, bygger om hemma eller pysslar i trädgården kan fynda verktyg och trädgårdsredskap. I år är det två viktiga nyheter för besökarna. Ett, de har ännu längre tid på sig att fynda. Två, de ska till en ny adress i Enköping, Linbanegatan 12. Möjligheten till att göra klipp är precis lika stor som tidigare.

Sista dagen för att fylla på sin verkstad, snickar- eller trädgårdsbod är den 28 september.

– Det är fantastiskt kul att få möta våra kunder i en egen outlet, säger Magnus Alterot, marknadsansvarig på SNA Europe [Sweden] AB. Vi får många positiva kommentarer och höra många kul historier om våra verktyg.

Samtidigt är det viktigt att påpeka att verktygen som Bahco säljer ut i företagets outlet är, precis som tidigare år, utgående artiklar och 2:a-sortering. Företagets nya och befintliga produkter och produktserier säljs genom Bahcos traditionella försäljningskanaler.

Facebook

– Nytt för i år är också att våra kunder kan följa oss på Facebook, säger Magnus. Vi har redan en sida där vi lägger in nyheter och där kan våra stammisar och andra följa vad som händer. Adressen dit är www.facebook.com/bahcosverigeoutlet

Facebooksidan kommer också vara bra för de som kommer långväga ifrån. På sidan kan besökarna ställa frågor om bland annat sortiment som finns till försäljning.

Öppettider
Bahcos Factory Outlet i Enköping öppnar onsdagen den 3 april på Linbanegatan 12 och sista dagen är lördagen den 28 september. Öppettiderna kommer att vara onsdagar 16.00 -19.00 och lördagar mellan 10.00 – 14.00. Den 1 maj och den 22 juni är det stängt.