Denna vecka kommer årets nummer 3 av SMC:s medlemstidning MC-Folket till alla medlemmar. Tillsammans med den får medlemmarna även SMC- Boken, Medical Card och eventuell distriktsbilaga. Veckan därpå skickar SMC ut en annan tidning, Livet med MC, till mer än 100.000 personer i syfte att locka fler att köra motorcykel.

Du som är SMC-medlem får ett fullspäckat nummer av MC-Folket. Tillsammans med tidningen kommer även ett nytt Medical Card och klisterdekaler. Medical Card kan fungera som hjälp till snabb och adekvat räddning om olyckan är framme. Läs mer här.

Du får även 2013 års upplaga av SMC-Boken vari du bland annat hittar de flesta av årets MC-träffar och andra trevliga aktiviteter. I MC-Folket finns även en folder med SMC Schools kurser på storbana, så det är bara att ta fram kalendern och börja planera kurser, träffar och annat skoj.

När du läst färdigt får du gärna ge tidningen till någon som du tror kan bli intresserad av att börja köra motorcykel. Bland artiklarna finns nämligen några som är extra intressanta just i detta syfte. Till exempel "Vägen till MC-körkort", "Första hojköpet" och "Så tog jag mitt MC-körkort".

LÄS MER HÄR
http://svmc.se/smc/Nyheter/Gemensam-satsning-for-att-bli-fler-pa-tva-hjul/