Bike trollhättan utökar med butik i Göteborg

Framöver kommer Bike Trollhättan att finns på två orter i västsverige. Bike Trollhättan har förvärvat en fastighet i norra Göteborg där deras nya butik kommer att öppna senare under våren.

Den nya lokalen är på 1400 kvadratmeter, och ligger på Hisings Kärra Orrekulla industrigata 35, cirka 1 kilometer norr om Ikea Bäckebol mellan E6 och Göta älv.

Just i detta nu håller man som bäst på att iordningställa lokalerna så att det blir en ändamålsenlig fullserviceanläggning.

-Att starta upp en helt ny anläggning är extremt krävande men vi ska göra vårt bästa från början och vi ser en stor tillväxtpotential över tid, meddelar företagets VD och huvudägare Jerker Axelsson.


BMW & YAMAHA

Bike Göteborg kommer att jobba med hela modellprogrammen från de ledande mcfabrikanterna Bmw och Yamaha, som dessutom har både ATV (populärt kallat 4-hjulingar) och mopeder i sin produktportfölj. Sedan tidigare har Bike Trollhättan utökat fabriksgarantierna för BMW och Yamaha med deras unika 5-åriga trygghetsavtal.


FULLSERVICEANLÄGGNING

-Vi kommer att erbjuda våra kunder ett brett utbud av varor och tjänster. Nya- och begagnade mc, ATV, mopeder, service, vinterförvaring, försäkringsskador, originalreservdelar, ekonomidelar, tillbehör och personlig utrustning. Alltid med fokus på att nöjd kund är den bästa reklamen! Detta budskap har alltid genomsyrat företaget i alla år sedan starten 1980, förklarar Jerker.


PERSONALREKRYTERING

-Vi håller som bäst på med personalrekryteringarna och några kända namn i branschen är redan klara, fortsätter Jerker.

Jerker Axelsson VD på Bike Trollhättan/Göteborg kommer att vara platschef de första åren.

-Vi kommer att ha unika lokaler och känner oss enormt redo och taggade för att göra ett bra jobb på Sveriges framsida, fortsätter Jerker.

Under våren kommer även företagets nya hemsida att invigas.

-Vi har jobbat länge och väl men nu börjar vi se lanseringsdatum för nya hemsidan, där vi till en början lägger fokus på original- och ekonomireservdelar. Men givetvis kommer den att ha personlig utrustning och tillbehör m.m. Preliminärt datum är strax bakom Bikedagarna, de största mc-handlardagarna i landet 28-29 April, avrundar Jerker.