Grattis Fastbikes.se!

I år fyller Fastbikes.se fem år. Det är något vi ska fira! Dessutom kan vi glädja er alla med att Fastbikes.se går kraftigt framåt på flera sätt, något som kommer dig som läsare till del i form av fler påkostade reportage och andra satsningar.

Just nu befinner sig Fastbikes.se:s grundare Johan Ahlberg i spanska Madrid för att provköra BMW:s nya Maxi-skotrar C600 Sport och C650GT tillsammans med kollegor från all världens hörn. Nästa vecka byts storstadsträngseln mot de marockanska Atlasbergen där provkörningen av nya KTM 350 Freeride kommer äga rum.

2012-ktm-350 freeride_90grad_17

På schemat står även en resa till Kambodja för ännu mer spännande motorcykeläventyr, och ett besök vid huvustadens årliga motorcykelfestival.

Under vintern har Johan Ahlberg och Fastbikes.se:s övriga medarbetare (Mikael Samuelsson, Anders Holmqvist, Andreas Lundbom och Jörgen Gustafsson) flaxat jorden runt för att provköra all världens motorcyklar. Dessutom har Göran Segerlund och Johan Söderström skapat olika artiklar samtidigt som Tom Sundh och Mats Svensson laddar för att rapportera från årets SM-tävlingar och Motocross och Enduro, samt ett och annat VM-race och långlopp. Mikael Samuelsson håller även ställningarna här hemma och ser till att nyhetsflödet uppdateras varje vardag.

Under året kommer vi även satsa ännu mer på dueller och tester av alla dess slag, inte bara av motorcyklar, utan även av personlig skyddsutrustning och motorcykeltillbehör. Idag kan du läsa testet av hjälmlysen, som genomförts i samarbete med snöskotertidningen Snowmobile (www.snowmobile.se).

Samtidigt fortsätter samarbetet med Aftonbladet, där Fastbikes.se bland annat bidrar med material till Aftonbladet Bil och specialtidningen Aftonbladet MC, som ges ut under april månad. Även det stärker Fastbikes.se, samtidigt som våra motorcykelartiklar föehoppningsvis når personer som ännu inte upptäckt hur roligt och underbart det är att köra motorcykel.

Kommentera gärna nedan eller skicka ännu hellre ett mejl med tips på artiklar som du gärna skulle se här på Fastbikes.se.

Vi ses där ute i verkligheten!