Exklusiv Nürburgring förarkurs med Motorrad

Motorcykeltidningen Motorrad erbjuder en exklusiv förarkurs på Nürburgring den 30-31 augusti och är den vassaste typen av kurs på Nürburgring - Ring Verschärft. Det innebär att du som deltagare får köra fler hela varv och enligt uppgift riktigt många fria varv. Kursen är i första hand riktad till förare som kört på Nürburgring tidigare. Givetvis blir det olika gruppindelningar så att det ska passa alla typer av förare.

Du som varit med på tidigare kurser har givetivs förtur. Upplägget blir detsamma som tidigare år, med inskrivning på Dorint onsdagen den 29 augusti med efterföljande introduktion och middag, första kördagen torsdagen den 30 augusti med middag på Blaue Ecke, andra kördagen fredagen den 31 augusti med avslutning och middag på Dorint. Sedan den traditionella utflykten med Jan Leek lördagen den 1 september.

Hemresan sker sedan lämpligen söndag morgon den 2 september.

Liksom tidigare siktar Motorrad på en gemensam nedfärd med färjan från Göteborg till Kiel, som avgår tisdagen den 28 augusti (19:00).

Nytt för i år är att delar att MOTORRADs testlag kommer att vara på plats. Träffa förare som Freddy Papunen, Lars Bosson, Stellan Folkesson, Anders Jonsson och Jerker Axelsson. Motorrad kommer att göra reportage både om kursen (se MRD 1/12) samt ett speciellt Ringen-test.

Den här gången är tyvärr antalet deltagare begränsat, på grund av att antalet kurser är färre och intresset rekordstort. Det finns plats för maximalt 25 deltagare från Sverige, "först till kvarn" gäller.

I priset 12.250 kronor ingår kursavgiften och middagarna på Dorint, samt Blaue Ecke. Liksom tidigare erbjuds transfer från Blaue Ecke till Dorint, första och sista kvällen. Utflykten med Jan Leek är liksom tidigare kostnadsfri, förutom egna måltider längs vägen.

OBS! Deadline för anmälan är den 15 mars!

Anmäl ditt intresse till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.