Under den senaste tiden har marknaden fyllts på med ett antal märkesförsäkringar, nu erbjuder även Victory Motorcycles en särksild märkesförsäkring.

Köper du en Victory, ny eller begagnad, via en auktoriserad Victory återförsäljare så har också möjlighet att teckna Victory märkesförsäkring. Vid tecknandet av Victory märkesförsäkring så ingår Bilsport & MC's Trygghet+ tillägg utan extra kostnad.

Den innhåller bland annat utökad olycksfallsförsäkring, utökad dödsfallsersättning, privat sjukvårdsförsäkring, utökad räddning utan självrisk, ersättning för värdehöjande tillbehör och utökad hyrbilsersättning vid resa.

Utöver Trygghet+ ingår även 24 månaders nyvärdesersättning, maskinskadeförsäkring och lägre självrisker ju längre du är kund och skadefri.

-Vi är mycket nöjda med avtalet. Bilsport & MC är inte bara störst på MC försäkring i Sverige utan också ett försäkringsbolag som är oerhört engagerade i sina kunder och det passar Victorykunden mycket väl. Det mervärde som ligger i försäkringen tillsammans med Bilsport & MC's höga servicekvalitet, gör varje ny Victoryägare till en vinnare, säger Niklas Frisk på Victory Motorcycles.