Ducati märkesförsäkring

Ducati motorcyklar och Bilsport & Mc Specialförsäkring startar ett samarbete genom att lansera en Ducati-försäkring som kommer att omfatta både nya och begagnade Ducati.

Med start under motorcykelmässan På Två Hjul 2012 i Göteborg 26 – 29 januari kommer nya och tidigare Ducati-kunder att kunna erbjudas en märkesförsäkring. Försäkringen, som kommer att marknadsföras och säljas både av Bilsport & Mc direkt samt av Ducatiåterförsäljare, är konstruerad för att ge kunderna bästa möjliga försäkringsskydd.

- "Vi är mycket glada att kunna presentera den här försäkringen som är i absolut toppklass och dessutom i samarbete med det försäkringsbolag som vi anser kan ge den bästa servicen till våra kunder!" säger Mats Holmberg på Ducati.

Ducati-försäkringen kommer att ge kunden, förutom ordinarie mycket goda villkor, utökad ersättning för tillbehör och personlig utrustning, fri assistans och bärgning samt hyrbil om skadan uppkommer under semester.

- "Vi har designat denna märkesförsäkring utifrån önskemål och synpunkter från Ducati-ägare." berättar Annika Wetterling på Bilsport & Mc. "De är generellt sätt aktiva förare och uppskattar därför den typ av mervärden vi lagt till i Ducati-försäkringen."

Ducati i Sverige är ett helägt dotterbolag till Ducati med huvudsäte i Bologna, Italien, och har i dagsläget 8 stycken återförsäljare i Sverige. Bilsport & Mc Specialförsäkring, som är en del av Moderna Försäkringar, har en betydande del av antalet motorcykelförsäkringar i Sverige

- "Både Ducati och Bilsport & Mc är premiummärken inom sitt respektive område, och vi är helt övertygade om att Ducati-försäkringen kommer att vara något som kunderna anser vara premium!" avslutar Mats Holmberg.