Kawasaki utökar sin märkesförsäkring

Kawasaki Sverige har sedan tidigare tagit fram en märkesförsäkring för nya och begagnade Kawasaki landsvägsmotorcyklar. Nu breddar man programmet genom att erbjuda försäkringar även för Kawasakis MX/Enduro- och ATV-program. De nya märkesförsäkringarna kan tecknas från och med januari 2012.

Svedea fortsätter sin satsning på märkesförsäkringar. Den försäkring man tidigare tagit fram för Kawasakis landsvägsmotorcyklar följs nu av märkesförsäkringar för Kawasakis MX/Enduro- och ATV-program.

– Våra erfarenheter av samarbetet med Kawasaki och är mycket goda och vi är glada att nu kunna erbjuda skräddarsydda försäkringar för fler av företagets kunder. MX/Enduro och ATV är intressanta segment och vi har lagt stor möda på att skapa försäkringar som är konkurrenskraftiga, säger Olle Molin, operativ chef på Svedea Motorförsäkring.

De nya märkesförsäkringarna kommer att kunna tecknas genom Kawasakis rikstäckande återförsäljarnät från januari 2012.

– Det känns riktigt bra att nu kunna tillhandahålla märkesförsäkringar från Svedea för fler av våra produkter. Det underlättar för alla återförsäljare som kan känna sig trygga i sin rekommendation. De nya försäkringarna är väl sammansatta och konkurrenskraftig produkter, säger Johan Lyckman, marknadsansvarig på Kawasaki.

Försäkringarna kan tecknas via Kawasakis rikstäckande återförsäljarnät.