Sjufaldige världsmästaren i Enduro, Anders Eriksson, arrangerar en kurs som är som klippt och skuren för hösten bravader i skog och mark.

Under kursen erbjuds rolig och givande endurokörning på tre olika banor i mycket varierande terräng. Arrangören förfogar över en crossbana där underlaget är grus och sand med naturskön dragning i gles tallskog. Ett gräsprov vid Rådasjön med internationell dragning, samt ett endurospår i stenig och kuperad terräng som startar vid foten av en slalombacke och slingrar sig ända upp till toppen. Lägret avrundas med att köra en av specialsträckorna på Svenska Rallyt.

Kursen vänder sig till såväl nybörjare som vana enduroförare som vill få personlig feeback för att utvecklas som förare. Lägret passar såväl den tävlande enduroföraren som vill förbereda sig inför säsongens tävlingar liksom för grabbgänget som vill umgås och köra enduro en helg. För att du som förare ska utvecklas på bästa sätt tar du med dig din egen enduromotorcykel.

Efter middagen på lördag kväll har Anders Eriksson en grundlig genomgång gällande klädval, utrustning, förberedelse (inför, under och efter tävling) samt personliga råd och tips bland annat utifrån egen erfarenhet av tävling och träning.

Vår bas är Gustavagården, beläget 3 kilometer från Hagfors centrum. Här bor deltagarna i 2-3 bäddsrum och här serveras också alla måltider.

Från Gustavagården transporterar deltagarna sig med sina respektive motorcyklar ut till kursens olika banor på natursköna transportsträckor som går rakt igenom de värmländska skogarna.

I priset ingår följande:

Helpension, Boende och mat på Gustavagården,

Middag vi ankomst fredag kväll

Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag/lördag

Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål samt eftermiddagsfika innan avfärd söndag eftermiddag/kväll ingår i priset

Tränarledd enduroträning i grupp.

Kvällsaktivitet lördag kväll

Program

Fredag

Middag kl 19.30

Lördag

Frukost 07.00

Enduro 09.00-12.00

Lunch 12.30-13.30

Enduro 14.00-16.30

Middag 19.00

Kvällsaktivitet

Söndag

Frukost 07.00

Enduro 09.00-12.00

Lunch 12.30-13.30

Enduro 14.00-16.00

Eftermiddagsfika och avslutning 17.00

Pris: 3 995 kr/deltagare

MER INFORMATION HÄR