KTM har publicerat en unik och speciell 70-års jubileumstidning, med titeln "LIMITLESS", som kommer att finnas hos auktoriserade KTM-återförsäljare och vara tillgänglig att köpa online. Publikationen dyker djupt in i den "orange" historien, med all dess racing, modeller och personligheter. Magasinet på över 200 sidor finns både på engelska och tyska, tryckt och digitalt, och innehåller närmare 30 artiklar och hundratals fotografier.

LIMITLESS utforskar KTM:s historia och rötter från en liten anspråkslös verkstad i utkanten av staden Mattighofen (en av de tre bokstäverna i "KTM"-förkortningen) som genom sina prövningar, vedermödor och triumfer når sin position idag som en av Europas största motorcykeltillverkare, och en av de mest framstående fordonstillverkarna och tvåhjuliga företagen i världen.

621719 KTM Magazine LIMITLESS Marketing Toolbox KTM Magazine LIMITLESS

I hjärtat av dess framväxt är READY TO RACE-mantrat och, bland annat innehåll, fördjupar LIMITLESS människorna och tekniken i en racingavdelning som växte från några få hängivna individer och några dirtbikes till en multikontinental närvaro som resulterat i över 340 VM-titlar.

595906 70 YEARS OF KTM MAGAZINE IMAGES KTM Magazine LIMITLESS

Sidorna bjuder på en hel del om KTM:s tidigare och nuvarande stjärnor i Dakarrallyt, med ikoner som Heinz Kinigadner och framväxten av dagens KTM och de nära kopplingarna till dryckesjätten Red Bull . Brad Binder, Manuel Lettenbichler och Chase Sexton är några av racinghjältarna som presenteras.

Artiklar undersöker filosofierna och inflytandet från ledningskaraktärer som Philipp Habsburg (ledamot av styrelsen och tidigare FoU-chef), Pit Beirer (KTM Motorsports Director), Harry Norton (MXGP Team Manager), Manfred Edlinger (chef för Motocross Development), Wolfgang Felber (en teknisk hörnsten hos KTM), Sebastian Risse (MotoGP™ teknisk koordinator), Hubert Trunkenpolz (ledamot av styrelsen), Laura Kraihamer (VD för KTM Sportcar GmbH) med flera.

595909 70 YEARS OF KTM MAGAZINE IMAGES KTM Magazine LIMITLESS

Dessa galjonsfigurer är några av namnen som inte bara har bidragit till bildandet av KTM:s sportsliga framgångar utan påverkat företagets blomstrande produkt- och tekniska produktion. LIMITLESS undersöker några av dessa milstolpar, liksom innehåller artiklar om KTM SX-F, KTM 990 RC R, och 30 år med KTM DUKE Naked-hojarna, KTM e-minis och utvecklingen av elektriska fordon, KTMs ADVENTURE-modeller och den blommande spridningen av äventyrskörning. KTM:s EXC Enduro-maskiner och den omissbara KTM X-BOW finns också med. Och en hel del annat.

Kolla in ett utkast på innehållet i LIMITLESS HÄR: https://www.ktm.com/en-se/ktm-world/ktm-magazine.html