Efter två framgångsrika BMW Motorrad Days-arrangemang i Berlin 2022 och 2023 har BMW Motorrad beslutat att fortsätta det legendariska formatet från tidigare evenemang i år. Världens största BMW Motorrad-träff flyttar tillbaka till Garmisch-Partenkirchen i Alperna. 

I mer än 20 år har BMW Motorrad Days varit en höjdpunkt och ett måste i den årliga kalendern för motorcykelfans från hela världen. Under de senaste två åren har världens största BMW motorcykelträff hållits i Berlin, där BMW-motorcyklar har byggts i mer än 50 år. Tillsammans med BMW Motorrad-anställda från hela världen markerade BMW Motorrad Days 2023 i Berlin ett viktigt kapitel i företagets historia med anledning av BMW Motorrads 100-årsjubileum.

BMW Motorrad Days har ägt rum i Garmisch-Partenkirchen under sammanlagt 18 år i rad. En idealisk plats för unika motorcykelturer, med sina magnifika omgivningar, slingrande vägar och närliggande alp-pass. 

Under tre dagar, från 5 till 7 juli, kommer BMW Motorrad Days att arrangeras vid foten av berget Hausberg, och där du som deltagare kommer att kunna ta del av nya produkter, utställare, shower, provkörningar och sist men inte minst, traditionell bayersk livsstil och legendarisk feststämning.