Nu på fredag är det äntligen dags. 26 – 28 januari samlar MC-Mässan alla motorcykelälskare och entusiaster på Stockholmsmässan i Älvsjö. Under tre dagar kommer besökarna kunna besöka över hundra utställare med nya mopeder, skotrar och motorcyklar, mängder av viktiga tillbehör och skyddsutrustningar. Tillsammans med spännande scenprogram, uppvisningar på tvåhjulingar och möjligheten att testköra elfordon på en provkörningsbana, kan en fullspäckad mässa utlovas som kommer locka ett stort antal besökare. Fastbikes.se och MCPODDEN kommer att vara där. Vi ses och hörs!

Det blir en mässa fylld av Sverigepremiärer och det kommer finnas flera hundra nya tvåhjulingar på plats som alla motorcykelälskare kommer för att titta, provsitta och känna på. Målgruppen för MC-Mässan är stor och den lockar såväl barn som pensionärer, män som kvinnor, bikers, pendlare och både nybörjare och veteraner. 

Det kommer även erbjudas ett späckat scenprogram med spännande och intressanta föredrag som resereportage och produktpresentationer. Besökaren kommer att kunna provsitta hundratals nya hojar, allt från klassiska motorcyklar till nya banbrytande elfordon. Det finns också att finnas en provkörningsbana där besökaren kan ta ut svängarna på elfordon – från elcyklar och elmopeder till elmotorcyklar. 

Mässans öppettider

Fredag 26 januari:  10.00 – 20.00
Lördag 27 januari:  09.00 – 19.00
Söndag 28 januari: 10.00 – 17.00

Så kommer du hit

Stockholmsmässan är granne med Älvsjö station som har utmärkta buss- och pendeltågförbindelser. Du kan också ta dig hit med bil eller taxi. Att besöka MC-Mässan är enkelt – både för dig som bor i Stockholmstrakten och dig som kommer på långväga besök.

Med SL (Stockholms lokaltrafik)

Många tycker att pendeltåget är det smidigaste sätter att ta sig till mässan. Pendeltåget går 8-14 gånger per timme och resan tar bara 10 minuter. Det finns också utmärkta pendeltågförbindelser mellan Arlanda flygplats och Älvsjö station. Den resan tar 47 minuter.

Här kan du planera din resa med SL »

Med bil eller motorcykel

Många vägar bär till Älvsjö och MC-Mässan. Enklast brukar vara att köra E4/E20 och följa skyltarna mot Stockholmsmässan/Älvsjö.

Parkera vid mässan

Intill MC-Mässan finns cirka 3000 parkeringsplatser. Det finns också laddplatser för dig som besöker mässan med elbil.

Ta del av informationen om parkering och laddning »

För mer information besök www.mcmassan.se