Den 26 – 28 januari samlar MC-Mässan alla motorcykelälskare och entusiaster på Stockholmsmässan i Älvsjö. Under tre dagar kommer besökarna kunna besöka över hundra utställare med nya mopeder, skotrar och motorcyklar, mängder av viktiga tillbehör och skyddsutrustningar. Tillsammans med spännande scenprogram, uppvisningar på tvåhjulingar och möjligheten att testköra elfordon på en provkörningsbana, kan en fullspäckad mässa utlovas som kommer locka ett stort antal besökare. Biljetterna är släppta.

– Det blir en mässa fylld av Sverigepremiärer och det kommer finnas flera hundra nya tvåhjulingar på plats som alla motorcykelälskare kommer för att titta, provsitta och känna på. Det händer hela tiden väldigt mycket spännande tekniskt. Många nya ellösningar och andra nyheter, säger MC-Mässans projektledare Thomas Dahl.

Målgruppen för MC-Mässan är stor och den lockar såväl barn som pensionärer, män som kvinnor, bikers, pendlare och både nybörjare och veteraner. 

– Vi har alla ett gemensamt intresse – att köra på två hjul. Sedan spelar det mindre roll om du ska köpa din första moppe, upptäcka nya elhojar eller vill kika på årets touringmodeller. Det är detta som gör MC Mässan så unik. Vi är alla här för att se, uppleva och träffas. För oss som arrangörer är det en särskild känsla att se junioren glittra med ögonen när hon får provsitta en stor Adventure, när senioren med tusen mil på två hjul bakom sig hummar intresserat när han får veta mer om en eldriven scooter eller när jobbpendlaren äntligen hittar en skyddsjacka som är varm, smidig, snygg och trygg, säger Niklas Kristoffersson, vd Moped- och motorcykelbranschen i Sverige

Det kommer hända saker i varje hörn på mässan. Några av landets bästa ”stuntare” på mc kommer att visa sina tricks. Två scener med späckat scenprogram med spännande och intressanta föredrag som resereportage och produktpresentationer. Besökaren kommer att kunna provsitta hundratals nya hojar, allt från klassiska motorcyklar till nya banbrytande elfordon. Det finns också en extra stor provkörningsbana där besökaren kan ta ut svängarna på elfordon – från elcyklar och elmopeder till elmotorcyklar. 

För mer information besök www.mcmassan.se