Snart är väntan över. 2024 startar på bästa sätt – med MC-mässan. Mässan för alla som gillar, eller kanske rentuav älskar, tvåhjulingar.

På mässan kommer du som besökare kunna kolla in de senaste motorcykelnyheterna, en och annan däcksparkare lär får tillfälle att sparka på lite däck, och bäst av allt kanske du får tillfälle att provsitta din drömhoj. Dessutom kommer andra spännande motorcykelrelaterade produktnyheter och massor av upplevelser erbjudas. 

På mässan finns scener med spännande föredrag, aktiviteter, tävlingar och uppvisningar. Det finns stor variation i utbudet och något för alla.

Du kan också njuta av god mat och dryck i någon av mässans restauranger och barer. Koppla gärna av en stund med nya och gamla bekantskaper.

Så skriv in datumen i kalendern och se fram emot händelserika dagar på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Vi ses den 26–28 januari 2024 på Stockholmsmässan, Älvsjö. www.mcmassan.se

Mässans öppettider

Fredag 26 januari:  10.00 – 20.00
Lördag 27 januari:  09.00 – 19.00
Söndag 28 januari: 10.00 – 17.00

Stockholmsmässan är granne med Älvsjö station som har utmärkta buss- och pendeltågförbindelser. Du kan också ta dig hit med motorcykel, bil eller taxi. Att besöka MC-Mässan är enkelt – både för dig som bor i Stockholmstrakten och dig som kommer på långväga besök.