Dax "Furiosa" skapad av det portugisiska paret, konstnären Tamara Alves (@tamara_aalves) och motorcykelbyggare hos Art of Wheels Garage (@artonwheelsgarage) har korats till årets Honda Customs-vinnare.

Furiosa fick 34 % av de totalt 15 924 rösterna och vann över sex andra specialanpassade europeiska minibikes och följer i fotspåren av tidigare Honda Customs-vinnare: italienska specialföretaget Motocicli Audacis Rebel 'Maanboard', den portugisiska Honda-återförsäljaren Mototrofas 'Fenix' - en version av CB650R och "CB100R Africa Four" från den schweiziska Honda-återförsäljaren Brivemo Motos.

Den eleganta och graciösa 'Manjushage', en skräddarsydd Honda Monkey, designad och byggd av det tyska teamet bestående av konstnären @Lanaarts23 och motorcykelbyggaren Maximilian Zech, kom på nära andra plats med 29 % av det totala antalet rösterna.

Pallen fullbordades av Frankrikes "Tokyo", en färgbomb från den franska duon bestående av konstnären Grems (@insta_grems) och byggaren George Woodman (@georgewoodman64)m som lockade 12% av de totala antalet rösterna.

Alla sju specialbyggena visades på den årliga Wheels and Waves-festivalen, som pågick 21-25 juni i Biarritz, Frankrike.