CAKE, den svenska tillverkaren av elektriska motorcyklar har lanserat CAKE Subscribe: en allomfattande prenumerationsmodell som tillgodoser professionella affärsbehov. 

Det nya programmet syftar till att lätta bördan av förskottskostnader i samband med att köpa ett fordon eller en fordonsflotta, genom att inte kräva någon handpenning. Service och teknisk support ingår också.

"Jag tycker att våra elmotorcyklar, mopeder och elcyklar är fantastiska transportlösningar med ett brett spektrum av tillämpningar", säger CAKEs grundare och VD Stefan Ytterborn. "Oavsett om det gäller en privat kurir som behöver en enda cykel eller ett större företag som behöver en flotta av fordon, tror jag att CAKE har rätt produkter för att verka i stadsmiljöer. Genom att ta bort handpenning och sköta service minskar vi ytterligare TCO för företag som vill använda CAKEs motorcyklar för sitt arbete", fortsatte Ytterborn.

Prenumerationsmodellen kommer utan långsiktiga åtaganden, och eftersom alla affärsbehov är olika kommer alla prenumerationsmodeller att anpassas till varje kunds unika behov. Oavsett om ett företag behöver en enda cykel, en stor flotta eller något däremellan, kan CAKE Subscribe erbjuda ett riskfritt sätt för företag att komma igång med CAKE.

Mer info: LÄNK