Bokningen för 2023 års KTM EUROPE ADVENTURE RALLY, i norska Lillehammer, har öppnat och baserat på hur det sett ut tidigare år lär platserna till eventet komma att försvinna snabbt, så skynda att boka.

Efter att ha gästat södra, östra och västra regionerna i Europa under det senaste decenniet är det nu dags att bege sig norrut och öppna "roadbooks" för Skandinavien. Det mångsidiga och fascinerande landskapet runt den tidigare vinter-OS-arenan Lillehammer i Norge kommer att vara skådeplatsen för 2023 års sammankomst mellan 24-28 juli.

Onlineportalen för bokningar är öppen: LÄNK

KTM EUROPE ADVENTURE RALLY samlar 150 förare för att njuta av ADVENTURE-körning: kamratskap, motorcykelutforskande, samtala om KTM-motorcyklar, skapa livslånga minnen och rent allmänt ha det bra.

KTM har förberett boendet, cementerat logistiken och bekräftat rutterna. Äventyrare kan antingen ingå i guidade grupper eller köra efter sin egen GPS för att ta sig an mer än 180 km dagligen av grusvägar i "RALLY"-stil. KTM har också planerat teknisk backup i händelse av oönskade problem och avslappnad underhållning vid sidan om hojkörningen, tillsammans med några väl utvalda KTM-ambassadörer för att berika evenemanget ytterligare.

Den norska utflykten har potentialen att bli mer än minnesvärd. Utbudet av terräng och geografi definierar KTM:s äventyrsanda och Kvitfjell Hotel är en spektakulär bas för att njuta av denna unika del av världen.

Boka, packa och njut!

// Boka plats på 2023 KTM EUROPE ADVENTURE RALLY i Norge HÄR

// 150 platser erbjuds för alla KTM-förare (och möjligen fler) i #DARE2ADV-andan enligt först till kvarn-principen

// Norge är platsen för 2023 års evenemang från 24 juli (registreringsdagen), 25-27 juli (kördagar) och 28 juli (avresedag)

/

2023 års förhandsvisning…

Höjdpunkter från 2022 års upplaga i Frankrike