Äntligen. Efter en tid av restriktioner och nedstängningar är det dags för motorcykelmässa i Oslo den 3-5 mars. 

Efter flera års uppehåll har Svenska motorcykelbranschen, McRF, meddelad att deras officiella motorcykelmässa är planerad att äga rum på Stockholmsmässan i Älvsjö den 26-28 Januari 2024. Men redan 3-5 mars, i år, kan du dra till vårt grannland västerut för att kolla in 2023 års motorcykelnyheter på den officiella norska motorcykelmässan vid NOVA Spektrum i Lillestrøm, strax nordöst om centrala Oslo.

LÄNK: För mer information om MC-mässan i Oslo

MC-mässan i Norge är ett samarbete mellan Motorcykkelimportørenes Forening (MCF) och NOVA Spektrum (tidigare Norges Varemesse). Mässan har arrangerats vartannat år sedan första gången på Sjølyst 1992. 

MC-mässan är en viktig arena och mötesplats där ett brett utbud av de senaste nyheterna och trenderna för en motorcykelälskande publik presenteras. Här hittar du de största importörerna, klubbarna och föreningarna - alla väl representerade med ett brett utbud och de senaste nyheterna inför årets mc-säsong.

Direktförsäljning och mässerbjudanden

En stor del av området är reserverat för direktförsäljning av utrustning. Det är här du får de bästa mässerbjudandena inom kläder och tillbehör – här kan du köpa allt du behöver.

Aktiviteter för hela familjen

Som vanligt erbjuds spektakulär underhållning för alla åldrar, där artister visar upp halsbrytande tricks på två hjul.

LÄNK: För mer information om MC-mässan i Oslo