I avsnitt #6 av MCPODDEN får vi bland annat höra sjufaldige(!) världsmästaren i enduro, Anders Eriksson, berätta mer om sitt motorcykelliv. Vi samtalar även kring några roliga motorcykelnyheter, såsom MC-mässan och Start2Ride. Dessutom kollar vi in ett antal motorcyklar som vi är lite extra sugna på att provköra under kommande motorcykelsäsong.

-Avsnittet spelades in under sista veckan i januari 2023.

Anders Eriksson, sjufaldig världsmästare i Enduro!

 

I MCpodden kommer vi, Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson, dela med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. 

Vi är fullt medvetna om att det finns förbättringspotential, såväl vad gäller ljudkvalitet och annat, men vår målsättning är att det ska bli bättre och bättre allt eftersom vi lär oss.  

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här nedan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.