I avsnitt 5 av MCPODDEN får vi bland annat höra Mattias Särnholm, motorcykelentusiasten som även är känd som snickaren och TV-programledare i bland annat Room Service, Sofias Änglar och Helvetesresan. Vi får också en rapport från Annie Seel, som deltog i sitt livs 10:e Dakarrally, som i år kördes i Saudiarabien. Vi fortsätter med "Gissa motorcykeln", där det gäller att lista ut vilken motorcykel som hörs under flera tillfällen under avsnittet. Vi får också höra om flera försäljningsrekord, och vad BMW:s Linus Lidalen har att säga om dessa positiva siffror.

-Avsnittet spelades in under mitten av januari 2023.

I MCpodden kommer vi, Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson, dela med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. 

Vi är fullt medvetna om att det finns förbättringspotential, såväl vad gäller ljudkvalitet och annat, men vår målsättning är att det ska bli bättre och bättre allt eftersom vi lär oss.  

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här nedan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.