MCPODDEN AVSNITT 4

Då har vi kommit till avsnitt 4 av MCPODDEN, där vi bland annat får höra Lars Klingsbo, initativtagare till Eezer, berätta mer om organisationens MC-ambulanser som minskar mödradödligheten i Afrika. Vi får också en direktrapport från Annie Seel, på plats i Saudiarabien, inför starten i årets Dakarrally. Vi fortsätter med "Gissa motorcykeln", där det gäller att lista ut vilken motorcykel som hörs under flera tillfällen under avsnittet. Vi får också höra om Johan och Mikaels äventyr bakom styret på Suzukis ikoniska offroadhoj, DR 750S, även känd som DR Big.

-Avsnittet spelades in dagen före nyårsafton 2022. 

I MCpodden kommer vi, Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson, dela med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler.  

MCPODDEN produceras i samarbete med Fastbikes.se.

Länk till Eezer

Vi är fullt medvetna om att det finns förbättringspotential, såväl vad gäller ljudkvalitet och annat, men vår målsättning är att det ska bli bättre och bättre allt eftersom vi lär oss.  

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här nedan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.