THE WORLD ADVENTURE WEEK inleds idag 4 juli och pågår fram till söndag 10 juli. Genom att uppmuntra massdeltagande av alla äventyrare, oavsett motorcykel, är THE WORLD ADVENTURE WEEK en unik möjlighet att dra ut på motorcykeläventyr. Huvudmålet: att köra 100 mil eller mer på sju dagar...

Sju dagar, 100 mil, 4-10 juli 2022. 

Arrangerat av KTM och RISER är THE WORLD ADVENTURE WEEK den perfekta ursäkten för att dra ut och utforska omvärlden med din motorcykel, samtidigt som det är en möjlighet att dela dina favoritplatser med den globala motorcykelgemenskapen.

De mest äventyrliga förarna kommer att belönas med dagspriser och chansen att synas på theworldadventureweek.com samt KTM:s sociala mediekanaler. Det kommer att finnas olika utmaningar att genomföra under var och en av de sju dagarna, där alla förare som slutför 1 000 km eller mer totalt får en personlig utmärkelse.

Utmaningarna kommer att vara öppna för alla förare, oavsett motorcykelmodell eller tillverkare. För att delta behöver du bara ladda ner RISER-appen från App Store eller Google Play och börja spela in dina hojturer.

För alla äventyrare som vill veta mer om denna spännande nya utmaning finns mer information tillgänglig på theworldadventureweek.com.