2022 års European KTM ADVENTURE RALLY kommer att äga rum den 14 - 17 september. Efter flera upplagor i Italien, Bosnien och Grekland, flyttar KTM:s flaggskeppsevenemang till de historiska platserna runt Quillan i södra Frankrike.

// European KTM ADVENTURE RALLY kommer att äga rum den 14 - 17 september

// Staden Quillan i basen av de franska Pyrenéerna kommer att stå som värd

// För 2022 är KTM Adventure Rally begränsat till 150 förare

// Deltagarna kommer att bjudas på tre dagars episk körning på den franska landsbygden

// Deltagarna kommer ivrigt att uppmuntras att testa sina färdigheter i navigering

2022 års evenemang innebär tre dagar med noggrant utvalda rutter runt den historiska staden Quillan. Detta är en plats där medeltida och tidsköljda städer och platser är förbundna med hundratals kilometer av offroad-leder, grusvägar och orörda landskap.

Återigen kommer detta evenemang att tillåta "orange bleeders" från alla delar av världen att ansluta och köra tillsammans med människorna som lever och andas KTM från tillverkarens huvudkontor i Mattighofen, Österrike.

Alla ägare av KTM ADVENTURE- eller KTM ENDURO R-modeller är välkomna att ansluta till truppen. För 2022 års upplaga av evenemanget kommer antalet att vara begränsat till 150 platser. Särskilt för Frankrike uppmuntras deltagarna att prova sina navigeringsfärdigheter individuellt eller i små grupper när de följer rutten utmed de ändlösa franska kullarna.

Varje förare kommer att bli erbjudna att köra i genomsnitt 180 km per dag, och färdas fram i alla riktningar runt staden Quillan.

LÄNK: BOKA din plats nu!