Nu är det hög tid att boka in dig till årets BMW Motorrad Nordic Safari, som är planerad att köras 13-19 juni.

BMW Motorrad Nordic Safari är ett event som arrangeras på initiativ av BMW Motorrad Northern Europe, i samarbete med den praktiska eventorganisatören Touratech Experience AB, där deltagarna kommer att få möjligheten att uppleva fantastiska landskap våra Nordiska länder har att bjuda på. 

BMW Motorrad Nordic Safari är en veckolång upplevelse som kommer att ta dig genom nya spännande delar av Norden. Tidernas första Nordic Safari blir en ”GS version” och kommer gå från Grebbestad på svenska västkusten till Jämtländska Östersund. 7 dagar (5 kördagar) och cirka 125 mil spännande utmaningar på både asfalt och grus. Datumen är 13-19 juni och du kan välja att köra din egen BMW motorcykel eller hyra en GS av 2021 års modell.

Merparten av platserna till sommarens BMW Motorrad Nordic Safari är redan bokade i skrivande stund, så skynda att boka om du är det minsta sugen på att hänga med…

LÄNK: Mer info och bokning

 

Full återbetalning vid inställda resor och utbildningar

Arrangören följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer vid alla aktiviteter. Om någon eller flera av årets upplevelser kommer behöva ställas in eller flyttas kan ingen veta säkert - vi hoppas på det bästa men planerar för alla tänkbara scenarion.

Om Nordic Safari blir inställd på grund av COVID-19 kommer du alltid att kunna välja mellan att boka om eller att få full återbetalning.