Honda och Indian till MC-konsult

Efter ett år i de nya lokalerna är det nu dags för MC-konsult att ta nästa steg i utvecklingen, genom att bli återförsäljare för Honda och Indian.

-Vi har haft ett fantastiskt år tillsammans med Triumph, och väljer nu att bredda oss med två nya märken. Att få tillbaka just Hondavingen på väggen känns som ett bevis på att vi gjort rätt satsningar de senaste åren. Indian är ett riktigt spännande komplement och vi ser verkligen fram emot att jobba med ett traditionsrikt varumärke med mycket potential på den svenska marknaden, säger Johan Kjellström, VD på företaget.

Johan ansvarar för försäljningen av Indian och menar att det är en brett program av både klassiska och moderna hojar, med hög kvalitet och fina detaljer. 

Hondas 2020-modeller har redan stått ett par veckor på golvet, men nu byggs en ny fräsch avdelning i de utökade lokalerna. Mathias Brandt är märkesansvarig för Honda på MC-konsult: ”Att få representera ett sådant kvalitetsmärke känns väldigt tryggt. Vi ska givetvis se till att ha många provkörningsmodeller, bland annat kommer vi ha GL1800 DCT och grymma CRF1100 DCT”.  

Verkstaden blir auktoriserad för de nya märkena och förstärks med minst tre fordonstekniker. 

Förutom Honda och Indian säljer MC-konsult sedan tidigare Triumph, där Tiger 900 och Rocket 3 snart kommer att finnas till provkörning. 

-Vill man lägga vantarna på någon av dessa modeller så får man nog skynda sig, hälsar Jalle Bellehed som är ansvarig för märket.

I den gamla tändsticksfabriken på Kinnegatan i Lidköping hittar du även elmotorcyklar från Zero, Boss Hoss, mopedmärkena Peugeot, Rieju och Niu samt ATV från CF Moto.

-Premiärdatum är satt till 20-21 mars och då hoppas vi förstås kunna erbjuda fint väder, massa provkörningar på vår stora demoflotta och ett par trevliga dagar, avslutar Johan.