Touratech Experience – för äventyrslystna

Lagom till årets svenska motorcykelmässa lanserade Touratech Experience sin rykande färska nya webbsida, där företagets samtliga upplevelser har samlats på en och samma sida, touratechexperience.com. Här hittar du all information som tidigare låg på offroadschool.se, adventuredays.se & adventuretravel.se samt en hel del nytt.

I grund och botten är webbsidan en plattform att utgå från för dig som vill uppleva olika motorcykeläventyr under välordnade former, och fortbilda dig som motorcyklist, med fokus på löst underlag.

Touratech Experience erbjuder också motorcykelresor till bland annat Portugal, Island och Grekland, samt arrangerar det årligen återkommande äventyrseventet Adventure Days (som i år avlöper 6-9 juni i Säfsen).

Touratech Experience är ett företag som arbetar uteslutande med upplevelser på motorcykel. Systerföretaget Touratech Nordic är leverantör av de populära Touratech-produkterna som kommit att bli mer eller mindre standard på all världens äventyrs-motorcyklar: www.touratech.se