Rent A Ride - Hyr en BMW-motorcykel

Njut av motorcykelkörning när du känner för det utan att behöva äga en motorcykel själv - BMW Motorrad kommer att göra det möjligt i framtiden med sin återförsäljare-baserade korttidsuthyrning ”Rent A Ride”. En webbplats med smartphone-kapacitet gör det möjligt för kunder att välja vilken modell de vill hyra. Tillgängligheten kontrolleras hos alla deltagande Rent A Ride-partners i realtid. Fordonsbokningen kan sedan slutföras i kundens utvalda region - komplettera med matchande tillbehör och förarutrustning om det behövs. Den valda motorcykeln är sedan förberedd för hämtning hos BMW Motorrad-återförsäljaren där kunden ges en professionell genomgång av motorcykeln.

På detta sätt fortsätter BMW Motorrad att utvidga BMW-koncernens program för framtidsinriktade aktiviteter inom mobilitetstjänster. Ett mobilitetssystem för efterfrågan på BMW-bilar, ”DriveNow”, har funnits tillgängligt sedan 2011.

BMW Motorrad lanserar sin digitala, återförsäljarbaserade kortsiktiga uthyrningsservice Rent A Ride i september 2018 i Tyskland, Österrike och Frankrike, som involverar två utvalda BMW Motorrad-återförsäljarpartners i respektive land. Huruvida det finns planer på att utvidga programmet Sverige återstår att se. Däremot kan tjänsten komma väl till pass för dig som är sugen på lite motorcykelsemester i exemelvis Tyskland, Österrike eller Frankrike, men inte har lust eller tid att köra dit, eller kanske rentutav inte äger en motorcykel...

Detaljer om hyreskostnaderna och ytterligare information finns på www.rentaride.com