Helgen den 24-25 februari är det återigen dags för Claessons Motors årliga MC-Fest i Bromölla. Detta är en 30-årig tradition som markerar startskottet på den stundande våren och MC-säsongen.

Generalagenterna på både MC- och tillbehörssidan kommer att finnas på plats hos Claessons Motor för att hjälpa kunderna att hitta rätt motorcykel, tillbehör och personlig utrustning. En stor tillfällig fyndavdelning öppnas upp där man bland annat finner kraftigt prissänkta skinnjackor, stövlar, handskar, allvädersställ och hjälmar från ledande fabrikat. 

Lagom till MC-Festen har även flera av 2018 års nyheter landat i butiken. På hjälmhyllan trängs flera nya modeller och lacker och bland kläderna finns mycket nytt att uppdatera sin MC-garderob med.

-Vi har märkt en stor comeback på skinnkläder, säger Lena Claesson som är tillbehörsansvarig på Claessons Motor. Hojtrenden går mycket åt street-segmentet för tillfället vilket även speglar av sig på klädsidan. En trend som består från ifjol är MC-jeans och MC-skor vilket många väljer att komplettera sin skinn- eller textiluppsättning med, fortsätter Lena. Fördelen med denna typ av plagg är att de är svala och bekväma att köra i under sommaren.

I motorcykelhallen finns några av 2018 års hetaste nyheter på plats. Här kan du bland annat beskåda Ducati Panigale V4 S.